HDP’nin dışlandığı şu yardım fotoğrafı

Deprem, yardım, istismar ve gösteriş sözcüklerinin aynı cümlelerde kullanılmasından daha kötüsü ne mi olabilir? Bu cümlelerin, henüz enkaz altında kurtarılmayı bekleyen canlar dururken kurulmaya başlanması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hele hele sosyal medyada insanı tahrik eden bazı mesajlar var ki onlar çok çok beter, berbat, ahlaksızca" demekte bu açıdan haklıydı.

Oldu böyle ahlaksızlıklar.

Erdoğan'ın, "Bunu gerek siyasi istismar vesilesi yapan, gerekse orada 'millet can derdinde bunlar mal derdinde' anlayışı ile ne yazık ki 'acaba biz buradan nasıl bir fırsat devşiririz' bunun için de bir karalama kampanyasını sürdürüyorlar" dediği kadar oldu.

Ama tek taraflı değil, iki taraflı oldu bunlar. Diğerini aynı duyarlılığa ortak etmek istemeyen, diğerinin birlik ve beraberliğe katılması zoruna giden iki taraf!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.121 Okunma Batman’a niyet Urla’ya kısmet 13 Nisan 2024 | 1.021 Okunma X’te Kemal Kılıçdaroğlu - Uğur Dündar polemiği 12 Nisan 2024 | 1.031 Okunma Para güç ve makam adına 11 Nisan 2024 | 826 Okunma Bayram yalnız 'CHP tarikatı'na mı haram? 10 Nisan 2024 | 2.433 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar