HDP başka masada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Altılı Masa'da yabancı büyükelçilerle terör örgütü yandaşları var, bir tek millet yok" diyor.Orada millet yoksa, iktidarı endişelendirmesine ne gerek zaten.Terör...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Altılı Masa'da yabancı büyükelçilerle terör örgütü yandaşları var, bir tek millet yok" diyor.

Orada millet yoksa, iktidarı endişelendirmesine ne gerek zaten.

Terör yandaşlığıyla HDP'yi kastediyorsa, o da başka masada çıktı.

ABD büyükelçisinin hangi masada oturduğuyla ilgili de farklı rivayetler dolaşıyor. Ümit Özdağ, başka masada gördüğüne yemin billah ediyor mesela.

HDP'yi, gidip gözlerimle gördüm. Emin olmak için dün Haliç Kongre Merkezi'ndeydim. Üçüncü bir masa kurdular, Emek ve Özgürlük İttifakı'nı ilan ettiler. HDP de orada yerini almıştı.

Devrimci marşlar ve sloganlar eşliğinde toplantının başlamasını beklerken çektirdiğim bu fotoğraf, sizi yanıltmasın. Salon, lebalep doldu. Halk buluşması olarak düzenlenmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 69 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 154 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.172 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 922 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 605 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar