Hans’la George’tan da bahsetsin İmamoğlu

Hatırlayın; uçak kadrosundan bir gazeteci, kulaklarına inanamamış olmalı ki Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza'nın Kanal İstanbul güzergahından 44 dönüm arazi aldığı haberlerini Cumhurbaşkanı'na yalanlatmak istemişti.

Kuala Lumpur dönüşü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayretler içerisinde aynen şöyle sormuştu: "Cenevre’deki açıklamalarınızda Kanal İstanbul konusuna değişik açılardan yaklaştınız ama bir nokta eksik kalmıştı. O da şuydu. Kanal İstanbul’la ilgili genelde bir ranttan bahsediliyor. Sanki bu bir rant projesiymiş gibi takdim edenler var. Etrafı, çevresi betona bulanacak, oradan bir rant elde edilecek. Hatta Katar Emiri'nin annesinin oradan bir arazi aldığı falan… Bu yönde bir tezvirat yapılıyor Kanal İstanbul’la ilgili. Bu konuda ne diyorsunuz?. . " Peki bu yalanlatma denemesine nasıl karşılık vermişti Cumhurbaşkanı! Aynen şöyle: "Kanal İstanbul’la ilgili bir defa çok çirkin olan şey şu; Katar Emiri'nin annesinin gelip buradan yer alması vesaire.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 39 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 909 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 592 Okunma Istakoz davasının şifreleri 17 Nisan 2024 | 3.206 Okunma AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar