Hakkı hukuku arkada bırakınca

Karar Gazetesi Yazarı Akif Beki'nin bugünkü (06.01.2022)'' Hakkı hukuku arkada bırakınca'' başlıklı yazısı.

İmamoğlu, İBB'ye açılan terör soruşturmasında geçmişi mi hatırlattı! Kendi döneminde yapılınca suç gibi gösterilen personel alım işlemlerinin, çok daha fazlasıyla AK Parti döneminde yapıldığını mı söyledi!..

İBB eski Başkanı AK Partili Mevlüt Uysal, cevabı yetiştiriyor. Geçmişi karıştırmasın, İmamoğlu kendi döneminin hesabını versin diye.

Kılıçdaroğlu, dinî nikahla çocuk istismarı skandalının üstüne mi gitti!..

Cevap; 2016'da uğradığı terör saldırısına karşı duruşu için Kılıçdaroğlu'na, şahsı ve milleti adına teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan. Kandil'deki çocuk istismarlarına niye laf etmiyor; Kılıçdaroğlu, (daha 9 ay önce Diyarbakır'da görüştüğü) Diyarbakır annelerini niçin ziyaret etmiyor diye.

Kılıçdaroğlu'nun yeni Başdanışmanı Nuşirevan Elçi, Erbil medyası Rûdaw’a mı konuştu! Yerel yönetimlerin güçlendirilmesini mi savundu!..

Ne PKK'nın ölüm tehditlerine rağmen teröre karşı çıkmış, demokratik siyasetten sapmamış, Ecevit hükmetinde bakanlık üstlenmiş Şerafettin Elçi'nin yeğeni olduğuna bakılıyor. Ne de baro başkanlığından geldiğine, hukuktan ve meşru hak arama yollarından hiç...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 1.470 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 916 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 599 Okunma Istakoz davasının şifreleri 17 Nisan 2024 | 3.303 Okunma AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.225 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar