Hafta sonu FETÖ'yle nasıl mücadele etmeli

HÜRRİYET, hafta sonu ne yapmalı, nereye gitmeli, nasıl eğlenmeli, ne yiyip ne içmeli, ne dinlemeli diye yazarlardan öneriler alıyor. Bu yeni âdetten esinlenerek ben de ayrı bir kategori icat edip kendi önerilerimi yazayım...

HÜRRİYET, hafta sonu ne yapmalı, nereye gitmeli, nasıl eğlenmeli, ne yiyip ne içmeli, ne dinlemeli diye yazarlardan öneriler alıyor.

Bu yeni âdetten esinlenerek ben de ayrı bir kategori icat edip kendi önerilerimi yazayım dedim.

Önerilerimi şu başlık altında sıralıyorum:

Hafta sonu ve diğer zamanlarda FETÖ’yle nasıl mücadele etmeli.

* * *

Bir kere önce nasıl mücadele etmemeniz gerektiğini öğrenmelisiniz.

Ne yapıp ne edip bir şeyden kaçının.

Dün 15 Temmuz direnişinin medya ayağı diye döne döne takdir ettiğiniz bir medyaya... Siz siz olun, bugün FETÖ’nün medya ayağı yaftası yapıştırmaya kalkışmayın.

Yemezler, madara olduğunuzla kalır, gülünç hallere düşersiniz.

* * *

İkincisi...

Dün 15 Temmuz gecesinin medya kahramanı diye göklere çıkardığınız bir medyadan... Bugün FETÖ’cü hain çıkarmaya boşuna tevessül etmeyin.

Sözünüzü beş paralık eder, Zambiya Kwacha’sından beter değersizleştirir, berbat edip bırakırsınız. Adınız da vefasıza, güvenilmeze, kadir kıymet bilmeze çıkar.

Ayrıca dün bir kimse FETÖ’nün kumpaslarıyla mücadele ederken siz karşısına geçip onunla mücadele etmişseniz... Bugün ona FETÖ’cü gömleği giydirmeye zinhar yeltenmeyin.

Utanmazlığınıza, yüzsüzlüğünüze verilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 677 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 914 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 594 Okunma Istakoz davasının şifreleri 17 Nisan 2024 | 3.265 Okunma AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar