Fatih Terim saptırması

O konuşursa saadet zincirine kaptırılan paraların nereye kaybolduğu çözülür, arkası çorap söküğü gibi gelir, gizem kalmaz, zannediliyor.Yanılıyorlar.Fatih Terim konuşursa saadet zincirinin nasıl...

O konuşursa saadet zincirine kaptırılan paraların nereye kaybolduğu çözülür, arkası çorap söküğü gibi gelir, gizem kalmaz, zannediliyor.

Yanılıyorlar.

Fatih Terim konuşursa saadet zincirinin nasıl başladığı belki anlaşılabilir. Arda, Emre, Semih gibi futbolcuların zincire nasıl girdiği, banka müdiresi Seçil Erzan'a gözü kapalı güvenip milyon dolarları nasıl elden verebildikleri de.

Hatta belki Seçil Erzan'ın, deli faiz vaadiyle topladığı paraları ne yaptığı, nereye kaçırdığı ya da nerede batırdığı dahi çıkabilir ortaya.

Sonuçta fonzedeler, birbirini çekmiş zincire. Sonra gelenin parasından da pay almışlar.

Arda'nın, Emre'nin kaptırdığı paraların bir kısmı, parasını kurtarıp üste kâra da geçen kim varsa onlarda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Yüzyılı'nda ne bu şiddet 27 Temmuz 2024 | 65 Okunma CHP’li belediyelere mali darbe mi? 26 Temmuz 2024 | 771 Okunma TikTok'a, Wattpad'e yenilen Anadolu irfanı 25 Temmuz 2024 | 474 Okunma MHP'nin listesi niye 154'lük? 24 Temmuz 2024 | 2.894 Okunma Bizi Unutma şarkısı olmamış 23 Temmuz 2024 | 2.797 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar