Bizi işte bu kafa yoksullaştırdı

İktidar, demokrasi ve hukuk düzeltilmeden ekonominin düzeltilemeyeceğini biliyor da...Bizi bu siyaset, bu medya ve bu yargı pratiklerinin batırıp mahvettiğini bilmiyor mu? Kimse başka yerde aramasın, yoksullaşmamızın sorumlusu budur.

PKK’lı Sakine Cansız’ın ardından attığı tivit, Canan Kaftancıoğlu’nu terörist yapıyorsa... O gün attığı manşetler, iktidar medyasını ne yapmaz!

Sakine Cansız ve arkadaşlarının Diyarbakır’daki kalabalık cenazesi, Sabah gibi gazetelerde “Hepimiz Barışız” manşetleriyle verilmişti.  

Paris’te öldürülen PKK’lıların cenazesi için, “Barışın gövde gösterisi tüm Türkiye’nin umudunu yansıttı” deniyordu. 

Spotlarda “Binlerce kişi siyah yas kıyafetleri giydi, beyaz barış kaşkolları taktı, beyaz barış güvercinleri uçuruldu, kürsüden barış sloganları haykırıldı” yazıyordu. 

Oysa aynı cinayetler için sadece “insanlık kaybetti” diye tivit atmıştı. Kaftancıoğlu, terör örgütü propagandasından ceza aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 1.120 Okunma Batman’a niyet Urla’ya kısmet 13 Nisan 2024 | 1.020 Okunma X’te Kemal Kılıçdaroğlu - Uğur Dündar polemiği 12 Nisan 2024 | 1.028 Okunma Para güç ve makam adına 11 Nisan 2024 | 825 Okunma Bayram yalnız 'CHP tarikatı'na mı haram? 10 Nisan 2024 | 2.422 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum