Belediye oligarşisi neye direniyor?

Ahmet Taşgetiren, Ordu Valisi'nin, İmamoğlu'nu VIP'ten geçirtmeyerek Binali Yıldırım'a iyilik yapmadığını anlatıyordu dün.

İmamoğlu'na ayar vermek için belediye önünde protesto mitingi düzenleyen İBB personeli, çok mu iyilik yapıyor sanki Binali Yıldırım'a!

"İsraf söylemi algı operasyonudur, kınıyoruz" diye bildiri okuyorlar. Medyaya "İmamoğlu'nun iftiralarına cevap" şeklinde yansıtılacak bir 'yalan ve karalamalardan vazgeçme çağrısı' kurguluyorlar.

Google'a 'lüks ve şatafat uyarısı' yazıp taratın. Bakalım, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili belediye başkanlarına lüks ve şatafattan uzak durma çağrısı" içeren kaç haber çıkacak karşınıza.

Birine bile bu tepkiyi vermiş mi İBB çalışanları? 'Rencide oluyoruz, lekeleniyoruz, haksız yere yıpratılıyoruz, hizmetlerimiz karalanıyor, zan ve töhmet altında kalıyoruz' diye alınganlık göstermişler mi hiç?

AK Parti yöneticilerinin 'halk şikayetçi, bu yüzden oy kaybediyoruz' diye başlayan daha sert ikaz ve özeleştiri mahiyetindeki tespitlerini hatırlatmıyorum bile.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 76 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 540 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.339 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 169 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.175 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar