Bahçeli bir Akşener sıfır

MERAL Akşener, Bahçeli için aslında 'başparalelci' demedi. Tartışma, CNN Türk yayınında benim soruma verdiği cevaptan çıktığı için yakinen biliyorum. Fakat başka bir hata yaptı. Öyle bir...


MERAL Akşener, Bahçeli için aslında 'başparalelci' demedi.
Tartışma, CNN Türk yayınında benim soruma verdiği cevaptan çıktığı için yakinen biliyorum.

Fakat başka bir hata yaptı.

Öyle bir hata yaptı ki hem liderliğine talip olduğu partisinden ihraç tehdidiyle karşı karşıya geldi. Hem de rakibi Bahçeli’nin dün Meclis’te sarf ettiği şu ağır sözlere muhatap oldu:

“Bunu affetmemiz mümkün değildir. Kendileri Paralel’le birlikte hareket edebilirler. Ama MHP Genel Başkanı’na bu edepsizliği yapamazlar.”

Oysa şartlı bir cümleydi söylediği. Dün cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çatı adaylığına Paralel projesi diyenler, bugün de kendi adaylığına Paralel projesi diyordu.
Akşener’in yaptığı, buradan yakalayıp üstüne gitmekti.

Eğer bugün haklılarsa dün de haklıydılar...

Eğer kendisi için dedikleri doğruysa Ekmeleddin Bey için dedikleri de doğru demekti...

Ekmeleddin Bey’i öneren Bahçeli’ydi. Fikir babası oydu.

“Eğer Ekmeleddin Bey’in çatı adaylığı bir Paralel projesiydiyse onu sahiplenen Sayın Bahçeli de başparalelci oluyor. Ama bu doğru değil” hükmüne bağlamıştı en son lafı.

Görüldüğü üzere Devlet Bahçeli’nin başparalelci olduğunu kanıtlamaya çalışmıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batsın böyle Gazze yalanlamaları 28 Mart 2024 | 1.071 Okunma İkinci Öcalan mektubu vakası 27 Mart 2024 | 4.777 Okunma Uzay yolculuğu seçim göz boyaması mıydı? 26 Mart 2024 | 1.264 Okunma Ramazanda da ilahi dinlenmiyorsa 23 Mart 2024 | 499 Okunma Yeni Çözüm Süreci'nin işaret fişekleri 22 Mart 2024 | 1.546 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar