AK Parti'de ne kavgası pişiriliyor?

'HÜKÜMET deviren medyayı tanıyalım' başlıklı yazım, 'hükümet devirici medya' suçlamasıyla yıllarca boğuşan komşum Özkök'ü heyecanlandırmış.Bekleneceği gibi, o yükün...


'HÜKÜMET deviren medyayı tanıyalım' başlıklı yazım, 'hükümet devirici medya' suçlamasıyla yıllarca boğuşan komşum Özkök'ü heyecanlandırmış.
Bekleneceği gibi, o yükün kendi üstünden alınmasına seviniyor, şen şatır hem de. Sırtlanacak başka birileri çıktı diye, sevincini gizleyemiyor, oh çekip oynayacak.

Bunun için suçlayamazsınız onu, haksız değil.

Fakat içten içe sevinmekle kalmamış, tadını çıkara çıkara kanırtıyor. Olayın derinleşmesine katkı sunmak için ekstradan bir çaba da sergiliyor komşum.

Sorsanız benim soyut imalarımı netleştiriyor, somutlaştırıyor, ete kemiğe büründürüyor.

Ama bu arada basitleştiriyor da.

Sicilya dönüşü ayağının tozuyla Ankara kulislerine dalıp AK Parti kazanlarında ne kaynatıldığına bakıyor.

Yazıma da sağ olsun bedava dekoder hizmeti veriyor. Kendince deşifresini yapıyor, kazan karıştırıcı kepçelerin mikserlik faaliyetlerini ifşa ile teşhire kadar götürüyor işi.

Komşum el atar da konuyu magazinleştirmez mi, e bir parça magazinleştiriyor da haliyle. Fakat iki kişilik bir sitkoma indirgenemeyecek kadar kızışık mevzu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.221 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 160 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.174 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 922 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 605 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar