İşgal rejiminde asıl başbakan kim olacak?

 Söze Katar’daki Dünya Kupası maçlarında siyonist medyayı temsil eden bazı ukala muhabirlere verilen isabetli cevaplara dikkat çekerek başlamak istiyorum. Filistin halkının yurda dönüş ve özgürlük...

 

Söze Katar’daki Dünya Kupası maçlarında siyonist medyayı temsil eden bazı ukala muhabirlere verilen isabetli cevaplara dikkat çekerek başlamak istiyorum. Filistin halkının yurda dönüş ve özgürlük mücadelesini hedefe yerleştirerek kendince işgal rejiminin mesajlarını vermeye çalışan siyonist muhabirlerin karşısına çıkan gençler “İsrail” diye bir yer olmadığını, siyonistlerin işgal ettiği toprakların Filistin olduğunu hatırlattı.

Bu gerçeği biz de yaklaşık kırk yıldan beri dillendirmeye çalışıyoruz. Ama tabii popülaritesi güçlü ortamlarda seslendirilince daha çok yankı buluyor. O açıdan daha etkili oluyor.

Filistin toprakları üzerinde siyonist egemenlik meşru bir siyasi otorite değil gayrimeşru işgaldir. Salahuddin Eyyubi’nin zaferiyle sonlandırılan haçlı işgalinden farkı yok. Haçlı işgali son bulduğu gibi siyonist işgal de bir gün mutlaka son bulacak. Çünkü yurtlarından zorla çıkarılan Filistinliler geri dönme, orada yaşamaya devam edenler de ne pahasına olursa olsun işgale karşı mücadele konusunda kararlıdır.

Bu gerçek...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran önemli bir fırsatı kaçırdı 19 Nisan 2024 | 120 Okunma Filistin Esirler Günü 18 Nisan 2024 | 54 Okunma Bayram ve İslam âlemi -3 13 Nisan 2024 | 62 Okunma Bayram ve İslam âlemi -2 12 Nisan 2024 | 38 Okunma Bayram ve İslam âlemi -1 11 Nisan 2024 | 55 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar