Gazze’deki yangının hatırlattıkları

Filistin’in, 15 yıldan fazla süredir siyonist vahşet tarafından abluka altında tutulan Gazze Şeridi’nin kuzey kısmında yer alan Cibaliya Mülteci Kampı’nda Ebu Reyya ailesine ait bir binada meydana gelen yangın binanın...

Filistin’in, 15 yıldan fazla süredir siyonist vahşet tarafından abluka altında tutulan Gazze Şeridi’nin kuzey kısmında yer alan Cibaliya Mülteci Kampı’nda Ebu Reyya ailesine ait bir binada meydana gelen yangın binanın tamamen yanmasına ve içinde bulunan 21 kişinin de hayatını kaybetmesine neden oldu. 

En başta vefat edenlerin tümü için Yüce Allah’tan rahmet, onların ailelerine, akrabalarına, tüm Filistin halkına ve bütün dünya Müslümanlarına başsağlığı diliyoruz. Allahu Teala, bütün insanlığı bu tür facialardan korusun. 

Yapılan ilk tespitlere göre yangının bina içinde depolanan benzinin alev almasından kaynaklandığı belirtildi. Gazze’deki İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada sivil savunma ekiplerinin çok hızlı bir şekilde olay yerine ulaştıkları, yangını söndürmek ve çevreye yayılmasını önlemek için bütün güçleriyle çalıştıkları ifade edildi. Ancak tabii imkanlarının son derece yetersiz olması ve depolanan benzinin çıkardığı alevlerin çok hızlı bir şekilde binayı sarması nedeniyle bina içinde bulunan 21 kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetti. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonizmin BM üzerindeki egemenliği 20 Nisan 2024 | 12 Okunma İran önemli bir fırsatı kaçırdı 19 Nisan 2024 | 234 Okunma Filistin Esirler Günü 18 Nisan 2024 | 54 Okunma Bayram ve İslam âlemi -3 13 Nisan 2024 | 62 Okunma Bayram ve İslam âlemi -2 12 Nisan 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar