Dünün holokostundan bugünün holokostuna

 Siyonist işgal rejimi bugünlerde, yahudi soykırımının yani holokost olarak isimlendirilen olayın 75. yıldönümü münasebetiyle Filistin’in kutsal şehri Kudüs’te “Uluslararası Holokost Anma Törenleri” düzenliyor.

Bu törenler Uluslararası Holokost Forumu tarafından organize ediliyor. Uluslararası Holokost Forumu’nun Ocak ayının sonuna doğru düzenlediği bu programların bu yıl beşincisi düzenleniyor. 

Bu yıl düzenlenen programların en geniş çaplısı olduğu ifade ediliyor. Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emannuel Macron başta olmak üzere kırk kadar devlet başkanı, cumhurbaşkanı ve devlet lideri etkinliklere iştirak ediyor. 

Holokost anma törenleri neden Kudüs’te düzenleniyor? Holokost Kudüs’te mi gerçekleştirildi? Kudüs ve Filistin halkının holokost ile en ufak bir bağlantıları olmadı ve bu halktan bir ferdin bir parmağı bile holokost olarak tanımlanan olaylardan birine bulaşmadı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı “soykırım” suçlamasını neden desteklemiyor? 28 Mart 2024 | 8 Okunma Batı’dan Filistin ve Ukrayna Konusunda Çifte Standart 23 Mart 2024 | 50 Okunma Filistinli anneler dünyanın ne kadar umurunda? 22 Mart 2024 | 118 Okunma İşgal güçleri şimdi de yardım dağıtanları vuruyor 21 Mart 2024 | 72 Okunma Sivrisinekle bile mücadele edemeyen Ekrem’le mi depreme hazırlanacağız? 16 Mart 2024 | 207 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar