Yenilenme başarılabilecek mi?

Cüneyd Özdemir DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan’a soruyor: -Hazine ve Maliye’nin başına Lutfi Elvan, Merkez Bankası’na Naci Ağbal getirildi. Bunlar Ak Parti’nin başarılı ekonomi yönetimi zamanlarında...

Cüneyd Özdemir DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan’a soruyor: -Hazine ve Maliye’nin başına Lutfi Elvan, Merkez Bankası’na Naci Ağbal getirildi. Bunlar Ak Parti’nin başarılı ekonomi yönetimi zamanlarında Ali Babacan’ın ekibinde yer alan isimler. Onların getirilmesi ile birlikte ekonomide de iyi işaretler görülmeye başlandı. Bütün bunlar artık ekonominin düzeleceğinin işaretleri mi?  

Bu soruya belki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup konuşmasında verdiği mesajlar da eklenebilirdi. Neler onlar? 

-Yeni yönetime destek: Hazine ve Maliye Bakanımızın ve Merkez Bankamızın yeni başkanının, enflasyon hedeflemesini ve para politikası araçlarını, temel yaklaşımlarımıza uygun şekilde, şeffaf, öngörülebilir, istikrarlı bir seviyeye en kısa sürede getireceklerine inanıyorum.  


-İç – Dış yatırımcıya teminat: Türk ekonomisine ve Türk Lirası’na güvenen yerli ve uluslararası yatırımcıların kazancını kendi kazancımız olarak görerek, yatırımcılara her türlü kolaylığı göstereceğiz, desteği vereceğiz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kim itiraz etmeliydi? 29 Mart 2024 | 710 Okunma Ekonomide geldik “dipsiz kuyu”ya... 28 Mart 2024 | 3.000 Okunma Yarı yarıya düşüş işaret mi? 26 Mart 2024 | 6.722 Okunma Gazze için bir şey yapamama hali 24 Mart 2024 | 803 Okunma İstanbul için farklı bir kayyım formülü mü? 22 Mart 2024 | 1.320 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar