“Sivilleri öldürmekte ısrar edenleri öldürmek”

Siyonizmin “Diz çöktürme” geleneği bilinir. Düşman olarak bellediklerini bir yere yazar ve zayıf anını bulduğunda ensesine biner. Bunu dünya siyasetini takip edenler bilir, dolayısıyla ya karşı durmak...

Siyonizmin “Diz çöktürme” geleneği bilinir. Düşman olarak bellediklerini bir yere yazar ve zayıf anını bulduğunda ensesine biner. Bunu dünya siyasetini takip edenler bilir, dolayısıyla ya karşı durmak gerekiyorsa bedelini göze alır, ya da tırsar, dalaşmamaya çalışır, tıkandığında da diz çöker.

Gazze olayında ABD Başkanı Biden başta olmak üzere Batılı liderlerin Netanyahu’nun yanında fotoğraf vermek için hizaya girmesi, Siyonizmin bu tavrını bilmeleriyle alakalıdır. Evet belli ki Amerika’da derin bir Siyonist nüfuz vardır, Avrupa ülkelerinde de öyledir. Almanya’nınki ise, Willy Brandt’tan beri “Hitler’in günahından dolayı diz çökme” halinin yansımasıdır.

Kategorik “Yahudi karşıtlığı” tabii ki tasvip edilemez. Her türlü ırkçılık insanlık dışıdır. Ancak Siyonist ablukanın farkında olmak da ayrı bir siyasi basiretin yansımasıdır.

Hele bu abluka bir yerde gelip, masum insanların üzerine çullanma niteliğine bürünüyorsa, hele bu abluka, sizin coğrafyanıza yönelik bir istila niteliği kazanmışsa, orada tavır koymak da insani bir reflekstir.

7 Ekimden bu yana Gazze’de olanlar… Gazze’den gelen görüntüler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Söğütözü zirvesi 03 Mayıs 2024 | 1.587 Okunma Başka türlüsü mümkün müydü? 02 Mayıs 2024 | 1.946 Okunma Türkiye Yüzyılı - Maarif Modeli 30 Nisan 2024 | 1.128 Okunma Zirvedeki görüşmenin psikolojisi 28 Nisan 2024 | 507 Okunma Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 3.505 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar