“Sivilleri öldürmekte ısrar edenleri öldürmek”

Siyonizmin “Diz çöktürme” geleneği bilinir. Düşman olarak bellediklerini bir yere yazar ve zayıf anını bulduğunda ensesine biner. Bunu dünya siyasetini takip edenler bilir, dolayısıyla ya karşı durmak...

Siyonizmin “Diz çöktürme” geleneği bilinir. Düşman olarak bellediklerini bir yere yazar ve zayıf anını bulduğunda ensesine biner. Bunu dünya siyasetini takip edenler bilir, dolayısıyla ya karşı durmak gerekiyorsa bedelini göze alır, ya da tırsar, dalaşmamaya çalışır, tıkandığında da diz çöker.

Gazze olayında ABD Başkanı Biden başta olmak üzere Batılı liderlerin Netanyahu’nun yanında fotoğraf vermek için hizaya girmesi, Siyonizmin bu tavrını bilmeleriyle alakalıdır. Evet belli ki Amerika’da derin bir Siyonist nüfuz vardır, Avrupa ülkelerinde de öyledir. Almanya’nınki ise, Willy Brandt’tan beri “Hitler’in günahından dolayı diz çökme” halinin yansımasıdır.

Kategorik “Yahudi karşıtlığı” tabii ki tasvip edilemez. Her türlü ırkçılık insanlık dışıdır. Ancak Siyonist ablukanın farkında olmak da ayrı bir siyasi basiretin yansımasıdır.

Hele bu abluka bir yerde gelip, masum insanların üzerine çullanma niteliğine bürünüyorsa, hele bu abluka, sizin coğrafyanıza yönelik bir istila niteliği kazanmışsa, orada tavır koymak da insani bir reflekstir.

7 Ekimden bu yana Gazze’de olanlar… Gazze’den gelen görüntüler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orada çürümüş yürekler var 26 Temmuz 2024 | 512 Okunma MHP böyle devam edemez 25 Temmuz 2024 | 4.123 Okunma Biden’dan sonra kim olsun? 23 Temmuz 2024 | 1.441 Okunma Müftüoğlu’nun önerisi- yaşlanmayı yönetmek 21 Temmuz 2024 | 411 Okunma Cumhurbaşkanı el öpmeyi nasıl karşıladı? 19 Temmuz 2024 | 4.070 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar