‘Polis düşmanı’

Karar Gazetesi Yazarı Ahmet Taşgetiren'in bugünkü (23.06.2022)''‘Polis düşmanı’'' başlıklı yazısı.

Bu ifade Emniyet Genel Müdürlüğü’nün DEVA Partisi milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na yönelik yaptığı tanımlamadır.

Ve Türkiye’de kurumların nasıl rayından çıktığının, şu ana kadar üst herhangi bir makamdan herhangi bir tepki gelmediğine göre de, raydan çıkışa karşı duyarlı bir makam kalmadığının göstergesidir.

Tanımlama, açıkça Emniyet Genel Müdürlüğünün oturup, milletvekilleri de dahil ülke insanları üzerinde dosyalama, tanımlama ve damgalama faaliyeti yürüttüğünü, bunu açıkça ilan ederek de bu konuda hiç kimseden bir çekinmesi olmadığını, ya da üst bir makamın böyle bir damgalamadan dolayı kendisini hizaya çekmeyeceğinden emin olduğunu gösteriyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü acaba daha hangi kişileri takip – damgalama yetkisini kendisinde görebilir?

Emniyet Genel Müdürlüğü bu damgalamayı boşu boşuna yapmış olamaz. Kendisine göre bunun bir tür “Yaptırım” niteliği taşıdığı açıktır.

Denmek isteniyor ki “Gözümüz üzerinde. Seni düşman olarak biliyoruz.” Anlaşılıyor ki, bundan sonrasının beklentisini hedef olarak tespit ettiği kişiye...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekonomide geldik “dipsiz kuyu”ya... 28 Mart 2024 | 1.419 Okunma Yarı yarıya düşüş işaret mi? 26 Mart 2024 | 6.527 Okunma Gazze için bir şey yapamama hali 24 Mart 2024 | 798 Okunma İstanbul için farklı bir kayyım formülü mü? 22 Mart 2024 | 1.316 Okunma Bahçeli buralara nasıl geldi? 21 Mart 2024 | 5.560 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar