İlk günkü aşkla...

Bülent Bey konuşunca haber olur. Öyle bir özgül ağırlığı vardır çünkü.  Bülent Bey seçimler öncesinde konuşursa daha çok haber olur. Bülent Bey seçimler öncesinde Tayyip...

Bülent Bey konuşunca haber olur. Öyle bir özgül ağırlığı vardır çünkü. 

Bülent Bey seçimler öncesinde konuşursa daha çok haber olur.

Bülent Bey seçimler öncesinde Tayyip Bey’i ima edecek eleştirel sözler söylerse daha daha çok haber olur.

Bülent Bey, seçimler öncesinde Doğan medyada konuşursa, üstelik TV’de konuşursa haberin etkisi çoğalır.

Bülent Bey, böyle bir TV programına katılıp, böyle eleştirel bir duruş sergilediğinde bunun “Bir tek oyun bile önem arzettiği” 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti aleyhine olacağını da bilir.

Bülent Bey, bu tavrın Ak Parti’nin çok önemli bir kesiminde tepki göreceğini de tahmin eder.

Üstelik Bülent Bey’in, Doğan medya üzerinden sergilenen muhalif bir tavrın, eleştirdiği ve muhtemelen bir özeleştiriye imkan vermesi ve faydalı olmasını arzu ettiği mahfillerde karşılık bulması yerine tepkiye sebep olacağını da öngörür.

Bir şey daha söyleyeyim: Bülent Bey, temeline birlikte taş koyduğu, zorlu yürüyüşüne birlikte katıldığı, zor zamanlarında omuz omuza durduğu, “kardeşlik türküleri”ni birlikte söylediği Ak Parti’nin zarar görmesini istemez. Ak Parti’nin bir misyonu taşıdığını, onun zarar görmesinin bu misyon için hayati kayıp anlamına geldiği inancındadır.

Ben eminim Tayyip Erdoğan’ın, omuzladıkları müşterek dava için değerini de bilir.

Bu en son ifade ettiğim şeyler aynı ölçüde Abdullah Gül için de söylenebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Etki ajanlığı - Bumerang üretimi 14 Mayıs 2024 | 336 Okunma Özgür Özel’in kritik sınavı 12 Mayıs 2024 | 777 Okunma Kaybolan ruh nasıl kazanılacak? 10 Mayıs 2024 | 1.625 Okunma Cicim ayları ne kadar sürer? 09 Mayıs 2024 | 2.116 Okunma “Adalet özürlü” olarak mı gideceksiniz? 07 Mayıs 2024 | 2.356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar