Depremin en acı yanı

-Depremin en acı yanı, “Anne, baba kurtar beni, oğlum, canım, aşkım nerdesin?” diye seslenen yavrunuza, anne-babanıza eşinize, kardeşinize ulaşamamak, onun elinizden kayıp gitmesidir.-Depremin en acı yanı, içerden...

-Depremin en acı yanı, “Anne, baba kurtar beni, oğlum, canım, aşkım nerdesin?” diye seslenen yavrunuza, anne-babanıza eşinize, kardeşinize ulaşamamak, onun elinizden kayıp gitmesidir.

-Depremin en acı yanı, içerden ses gelmiyor diye kurtarma ekiplerinin sizin yakınlarınızın bulunduğu enkaza el sürmeden başka yerlere gitmesidir.

-Depremin en acı yanı, enkazların arasından, içerden çığlık sesleri duya duya ilerlemek ve elinizde kazma küreğin bile bulunmaması, elinizden bir şey gelmemesidir.

-Depremin en acı yanı, ambulansa sağ olarak bindirdiğiniz evladınıza bir daha kavuşamamaktır, akşam birlikte çay içtiğiniz kardeşinizin kayıplar dünyasında kaybolması, bir kemiğine dahi rastlamamanız, ziyaret edeceğiniz bir mezarının bile bulunmamasıdır.

-Depremin en acı yanı ev ev, aile aile çökmek, geride sarılacak yakınınızın kalmamasıdır.

-Depremin en acı yanı, içinizde bıraktığı derin hasrettir, yürek yangısıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zirvedeki görüşmenin psikolojisi 28 Nisan 2024 | 497 Okunma Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 3.502 Okunma Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 4.140 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.799 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 765 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar