Davutoğlu’ndan açık açık…

Ahmet Davutoğlu’nun en geniş değerlendirmesi. Bidebunudinle isimli youtube kanalında üç çetin gazeteci Akif Beki, Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz’ın çetin sorularına karşı üç saaati aşkın bir süre içinde hemen her konuyu kapsayan bir mülakat…

Gazeteciler için her türlü sorunun sorulabileceği bir ortamdan söz ediyoruz. Kısıtlanma yok, çünkü karşınızda siyaset içinden gelen, dolayısıyla artıları – eksileri bulunan, yeni bir siyaset yolunda ilerleyen, dolayısıyla nereye gittiği öğrenilmek istenen, daha önemlisi, medyanın kısıtlanmış dünyasında ve “oto sansürün en yoğun yaşandığı iklimde” kendisine yönelik suçlamaları cevaplandırabileceği, ardından kendisini anlatabileceği alan bulan dolayısıyla her soruya açık bir insan var. 

Aslında Ahmet Davutoğlu, iddialı bir bilim insanı olarak da, her soruyu tartışmaya açık karakterdedir. Ama gelinen siyasi süreçte buna daha çok ihtiyacı olduğu bir vakıadır.

Baktım, canlı yayını 8 bin 751 kişi izliyor. Ama bu yayın türünün niteliği gereği, canlı yayında olmasa bile bundan sonraki süreçte yapılan atıflarla binlerce kişiye daha ulaşması mümkün.

Gittiğim yerlerde bana soruluyor:

-Davutoğlu ne yapıyor, ne yapacak?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarı yarıya düşüş işaret mi? 26 Mart 2024 | 6.103 Okunma Gazze için bir şey yapamama hali 24 Mart 2024 | 796 Okunma İstanbul için farklı bir kayyım formülü mü? 22 Mart 2024 | 1.304 Okunma Bahçeli buralara nasıl geldi? 21 Mart 2024 | 5.552 Okunma Ayıplı konu 19 Mart 2024 | 2.463 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar