Mutsuzluk fıtratında olana dolar kâr etmez

Amiri kadar uzun olmasa da netice itibarıyla kendisi koskoca bir başbakan... Önceki gün, “Bu Ak Parti hükümeti değil, seçim hükümetidir!” dedi. Yani demeye getirdi ki... Bağımsız ve...

Amiri kadar uzun olmasa da netice itibarıyla kendisi koskoca bir başbakan... 
Önceki gün, “Bu Ak Parti hükümeti değil, seçim hükümetidir!” dedi. 
Yani demeye getirdi ki... Bağımsız ve tarafsız bir hükümetiz! Görevimiz anayasaya göre, ülkeyi seçime götürmek! Başka icraat yapmayacağı için buna çok sevinmeliyiz. Ama miletçe çok dikkatli olmalıyız! 
Çünkü işin içinde ve sonunda “seçim” var. Daha da beteri “götürmek” var. Siyasetin fıtratı ise malum... 
Tarafsız ve bağımsız da olsa bakan dediğin rahat durmaz. Tek gündemi sözde seçim olan hükümetin iki bakanı çıkıyor... Trilyonluk ve yıllanmış iki projeyi uygulamaya koyduğunu ilan ediyor: Biri, hasretiyle kıvrandığımız yerli otomobilin üretim aşamasına geçildiğini açıklıyor. 
Öteki ise, üçüncü nükleer santral İğneada kıyılarında yapılacak diyor. İğneada İstanbul’un burnunun dibi. Ormanlık ve akarsu alanlarının göbeği.

***

Yerli otomobilimiz “elektrikli- şarjlı” olacakmış. Keşke, azıcık sabırlı olsalar da“nükleer enerjili” modelini yapsalardı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Reyiz'in yıldız haritası 21 Nisan 2024 | 105 Okunma Erdoğannâme... 14 Nisan 2024 | 277 Okunma At binenin 07 Nisan 2024 | 125 Okunma Ne yereli genel genel... 31 Mart 2024 | 187 Okunma Devrim! Biz de böyle yaptık 24 Mart 2024 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar