Ankastre fırın!

Depresyon ilacı kullanan sayısında her ay patlama yaşanıyormuş. Geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı, baş dönmesi ve uykusuzluk şikâyeti ile hastanelerin psikiyatri bölümlerine başvuran vurana....

Depresyon ilacı kullanan sayısında her ay patlama yaşanıyormuş.
Geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı, baş dönmesi ve uykusuzluk şikâyeti ile hastanelerin psikiyatri bölümlerine başvuran vurana.
Freud’a atfedilen bir tavsiye var:
Kendinize depresyon vs. teşhisi koymadan önce çevrenizdekilerin ve tepenizdekilerin sinir bozucu kimseler olmadığından emin olun!

*

Eğer demokrasimizden kuşku duyuyorsanız, milli birliğimizden de emin değilseniz “no problem!
Yarın resmen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Bayramı.
Kutlu olsun!
Doya doya, güle güle eğlenin!
Sayın Cumhurbaşkanımız ve vatan sathına yayılmış tüm AKP ricali bu konuda elinden, dilinden ne geliyorsa, milletimizden zerre esirgemeyecektir.

*

Bu bayramın artık hatıraları da oluştu:
O lanetli 15 Temmuz 2016 gecesi, başkent sokaklarında “kuşkulu asker ve subay” avına çıkmış polis ekiplerinden başka kimse yoktu. Şans eseri sorgusuz sualsiz Ankara Bürosu’na salimen ulaşmıştım.
Gecenin karanlığında helikopterler, jetler alçaktan uçuşuyor, uzaklardan bomba patlamaları geliyordu. Gökyüzüne yükselen alev aydınlığı ve ardından sağır eden patlama sesleriyle camlar sarsılıyordu.
Genç iki muhabir arkadaşımız Ozan Çepni ve Sinan Tartanoğlu ile büroda yalnızdık. Kulağımız çalan telefonlarda ve gözlerimiz TV ekranında, canlı canlı darbe izleme ve yazma çabasındaydık.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğannâme... 14 Nisan 2024 | 273 Okunma At binenin 07 Nisan 2024 | 125 Okunma Ne yereli genel genel... 31 Mart 2024 | 185 Okunma Devrim! Biz de böyle yaptık 24 Mart 2024 | 149 Okunma Küçükpazarlı Kemal 17 Mart 2024 | 143 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar