Manifesto gibi

İnsanız neticede.. Ne olup bittiğini, nereye gittiğimizi merak ediyoruz. Yabancı sitelere bakıyoruz, yerlilerine göz gezdiriyoruz, yazılı basını karşılaştırıyoruz.. Ben basılı gazetelerimizden...

İnsanız neticede.. Ne olup bittiğini, nereye gittiğimizi merak ediyoruz. Yabancı sitelere bakıyoruz, yerlilerine göz gezdiriyoruz, yazılı basını karşılaştırıyoruz.. Ben basılı gazetelerimizden bazılarının başlıklarına bakınca utanıyorum. Üç beş tanesi birbirinin nerede ise kopyası. Bu niye böyle onu merak ediyoruz.
Bir ipucu bulabilir miyiz ümidiyle her türlü yayını tarıyoruz. İpucu değil de emare demek daha doğru.. "Devletin bu IŞLERE bakışında bir değişiklik olur mu acaba?"nın emaresi. Birbirinin kopyası gibi çıkan gazeteleri yok sayabilirseniz, ufak tefek emareler var.
Ads by RandomAppAd Options
Soysal medyayı tarıyoruz.. Trolleri görmezden gelebilirseniz o mecra da barometre görevi yapıyor. Zaman zaman geneline bakmakta fayda var.
Bazen enteresan görüşlere, istifade edilebilecek bakış açılarına rastlayabiliyorsunuz.
Takip ettiğim bir HESAP (@nuriyalcin), dün Suruç katliamı vesilesiyle YPG/PYD-PKK, Kürt isyanı hakkında duymaya alışık olmadığımız şeyler yazdı. Siz de duyun istedim.
Yüce devletimizin böyle notları saçma sapan da olsa derleyen, süzen, değerlendiren, işe yarar bir şey varsa alan birimleri var mı, emin değilim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Bu devlet işi" demişler.. 11 Mayıs 2017 | 649 Okunma Hüsranla biten hikâye.. 10 Mayıs 2017 | 509 Okunma Şehirle beraber büyüyen çocuklar... 09 Mayıs 2017 | 500 Okunma Yaşanmış istihbarat fıkrası... 05 Mayıs 2017 | 373 Okunma Muhafazakâr-Lümpen 04 Mayıs 2017 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar