Dişiyle Tırnağıyla

Güzel bir senaryoydu.Bir bankanın sahibi durumundaki tanınmış iki ailenin reisleri, bankalarında çalışan, iyi eğitim görmüş, hızla yükselmiş genç adam üzerine 100 dolara iddiaya giriyorlar.Birinin...

Güzel bir senaryoydu.
Bir bankanın sahibi durumundaki tanınmış iki ailenin reisleri, bankalarında çalışan, iyi eğitim görmüş, hızla yükselmiş genç adam üzerine 100 dolara iddiaya giriyorlar.
Birinin iddiasına göre gencin bir meziyeti yok.. Bütün marifet ailesinde.. Ailenin ona sağladığı imkânlarda. İkincisine göre, gençte cevher var, hangi şartlarda olursa olsun dişiyle, tırnağıyla bu noktaya gelirdi.
İşe bankanın verdiği kredi kartlarını iptal ederek başlıyorlar. Statü sahibi genç adam bir yemekten sonra ödeme yaparken kartının iptal edildiğini öğrenerek maceraya başlıyor.
Sonra hesaplarında hiç para olmadığını görüyor.
Sonra işine son verildiğini.
Sonra borcuna karşılık evinin elden gittiğini..
Sonra arabasının elinden alındığını..
Arada uzun maceralar var, ama sonu şöyle bitiyordu.
Bizdeki tabirle, kafayı yemiş, saçı sakalı birbirine karışmış bir adam.. Ve ortağına, iddiayı ben kazandım, 100 dolarımı ver diyen patron.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Bu devlet işi" demişler.. 11 Mayıs 2017 | 651 Okunma Hüsranla biten hikâye.. 10 Mayıs 2017 | 512 Okunma Şehirle beraber büyüyen çocuklar... 09 Mayıs 2017 | 500 Okunma Yaşanmış istihbarat fıkrası... 05 Mayıs 2017 | 376 Okunma Muhafazakâr-Lümpen 04 Mayıs 2017 | 516 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar