Alavare dalavere Türk milleti nöbete..

Bu tekerlemeyi Kürt Mehmet için söylüyorlar. Türkler muaf mı bu işten?35 gündür FETÖ hikâyeleri anlatılıyor. Cinnet ve dehşet şebekesinin melaneti, metotları, yaptıkları, geçmişi, oraya buraya...

Bu tekerlemeyi Kürt Mehmet için söylüyorlar. Türkler muaf mı bu işten?
35 gündür FETÖ hikâyeleri anlatılıyor. Cinnet ve dehşet şebekesinin melaneti, metotları, yaptıkları, geçmişi, oraya buraya sızma hikâyeleri.. Poliste şöyle yapılandı, 980'den sonra başladı. Orduya böyle sızdı, 986'da başladı. Yargıda şöyle yaptı..
Biz kaç yıldan söz ediyoruz: 35 yıldan. En başından alırsan 55 yıldan.
Bu yapı 55 sene boyunca devletin hiçbir ağına takılmamış olabilir mi? İmkânsız.
Himaye görmüş olabilir mi? Öyle anlaşılıyor.
Peki kim, ne için himaye etmiş olabilir?
Lafı dolaştırmaya ne gerek var. Adını siz koyun.. Derin devlet mi diyorsunuz, müesses nizama bekçilik edenler mi, emperyalllerin iş birlikçileri mi, bu devlet adına söz sahibi olduğu zannedilen veya gerçekten öyle olan zevat mı? Her kimse bunlar hep birlikte bu haltı yemişler. Hepsi işin içinde. Bu işi bir amaç için yapmışlar. Bir yere kadar gelmişler, gelmişler, gelmişler, ya maksat hasıl olmuş ya proje değişmiş, ya yeni bir yola girilecek tasfiyelerine karar verilmiş. Bugün için benim anladığım bu.
Aldandık, gaflete düştük, fark edemedik işi siyasi kadrolar için eh işte kabilinden mazeret sayılabilir ama devlet organizasyonu için böyle bir mazeret olamaz. Olursa zaten devlet olamaz. Bunlar bu haltı hep beraber yemiş.
Bütün komplolardan arınıp yalın düşünecek olsak dahi toplumun her kesiminin vebali var. Gizli faaliyetleri bir kenara koyun. Adamların kamuoyuna deklare ettikleri itikat şemasında İslamiyet yok. Her dinden bir şeyler alıp içine biraz da dinsizlik katıp mezcetmişler.. Kimse itiraz etmemiş. Edememiş deniyorsa orada yine örtülü devlet himayesi vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Bu devlet işi" demişler.. 11 Mayıs 2017 | 644 Okunma Hüsranla biten hikâye.. 10 Mayıs 2017 | 509 Okunma Şehirle beraber büyüyen çocuklar... 09 Mayıs 2017 | 499 Okunma Yaşanmış istihbarat fıkrası... 05 Mayıs 2017 | 372 Okunma Muhafazakâr-Lümpen 04 Mayıs 2017 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar