Suçüstü yakalandığınız için mi susuyorsunuz?

Biricik vasfı patronuna tetikçilik yapmak olan terbiye özürlü bir zat, aylarca “Asena Meral” pazarlamacılığı yaptı. Durup durup coştuğu için, coşkuya kapılıp, işi “Asena Meral’in topuk...

Biricik vasfı patronuna tetikçilik yapmak olan terbiye özürlü bir zat, aylarca “Asena Meral” pazarlamacılığı yaptı. Durup durup coştuğu için, coşkuya kapılıp, işi “Asena Meral’in topuk sesleri”ne kadar vardırdı.

Bu adamlar böyledir...

Kimi yüceltmişlerse, bilin ki ilk fırsatta tepe üstü indireceklerdir.

Bir zamanlar “Leydi’nin topuk sesleri” diye Tansu Çiller güzellemeleri yapıyorlardı.

İlk sattıkları kişi, Tansu Çiller oldu.

Hırsızlığa gider gibi, kapıdan bacadan muhabirlerini indirip, gizlice mayolu fotoğraflarını çektiler. “Bu yaptığımız röntgenciliktir. Bir tür sapıklıktır. Hatta ahlaksızlıktır...” demeden, o fotoğrafları birinci sayfalarında çarşaf çarşaf yayınladılar.

Bununla da yetinmediler, 28 Şubat’ta, “Leydi”nin Başbakanlığındaki hükümeti düşürmek için ellerinden gelen her melaneti sergilediler.

Bu tarifeyi, Meral Akşener’e de uygulayacaklardı elbette...

Hayır, evine paparazzi yollamadılar, mayolu fotoğraflarının peşine düşmediler ama ademe mahkûm ettiler. Yani unuttular. Bugün ismini dahi anmıyorlar.

O tetikçi bozuntusu az mı piarını yapmıştı!

Öyle ki, “Asena’nın genel başkan olması niçin rahatsız ediyor sizi? Nedir bu Devlet Bahçeli sevginiz?” diye sağa sola sallamaya bile başlamıştı.

Soru, tersinden onlar için de geçerliydi oysa.

Devlet Bahçeli’nin kendi partisine sahip çıkması, paralel hâkimler tarafından verilmiş uyduruk kongre kararlarına direnmesi ve nihayetinde partisinin FETÖ’nün stepnesi haline getirilmesine itiraz etmesi niçin rahatsız ediyordu onları?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.306 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.083 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.151 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.212 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.660 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar