Sınırımıza bu manyakları kim koydu?

Türkiye IŞİD’i destekliyor mu? PKK’lılar, paralelciler, Beyaz Türkler ve “olası bir iç savaşın bizi demokrasiye götüreceğini söyleyen” Altan biraderler bu soruya...

Türkiye IŞİD’i destekliyor mu? PKK’lılar, paralelcilerBeyaz Türkler ve “olası bir iç savaşın bizi demokrasiye götüreceğini söyleyen” Altan biraderler bu soruya hiç düşünmeden “evet” diyecektir. 

IŞİD’in nerden ve nasıl çıktığına bakmadan önce, bu manyak örgütün Musul Başkonsolosluğumuza saldırıp çalışanları rehin aldığını hatırlatalım.

Şunları hatırlamanın ve hatırlatmanın da yeridir:

Bu örgüt, “Süleyman Şah Türbesi”ne de musallat olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti devleti çalıyı dolaşmayı tercih etmiş, daha önce iki kez yaptığı gibi, türbenin yerini değiştirmiştir.

Bu örgütün İslam’la, İslam duyarlığıyla bir alakası olamaz. Çünkü bin küsur yıllık fıkhı değiştirmiş, yeni (nevzuhur) bir “fıkıh” ihdas etmiştir. Buna göre, kendileri gibi düşünmeyen herkes “kâfir” ya da “mürtet”tir. Bunların hükmü de bellidir: “İdam...”

Bu vahşi örgüt, cinayetlerini önce filme çekiyor, sonra piar malzemesi olarak kullanıyor. Kurbanlarının kafasını keserek sert selefi bir görüntü sergileyen örgüt, ilginçtir, “piar” yaparken “Batılı-modern” yordamları kullanıyor.

IŞİD’e göre Tayyip Erdoğan “tağutun Cumhurbaşkanı”, hükümet de mürtetlerin ve tağutun hükümetidir. Yayın organlarında açık açık bu tezi işliyorlar ve Türkiye’yi “düşman ülke” olarak görüyorlar.

Nitekim örgüt dün Kilis’e saldırdı, bir askerimizi şehit etti. (Son dakika haberi...)

Şimdi IŞİD gerçeklerine bakalım (14 Haziran 2014 tarihli yazıdan mülhem):

BİR- IŞİD örgütünde savaşan Türkiyeliler varmış... IŞİD örgütünde savaşan Kanadalılara ne buyuracaksınız? Örgütte ayrıca çok sayıda Alman, Fransız ve Amerikan vatandaşı var... Rus bile var. Bu neyi değiştirir ki?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.306 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.083 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.152 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.213 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.663 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar