Niye ayakkabısıyla seccadeye basıyor?

Yeni darbe tarihi “Eylül”dü. Sonra “Kasım” diye revize ettiler. Ayakkabısıyla seccadenin üzerinde poz veren rezilin bir gün gelip kendilerini “delik”ten çıkaracağına inanıyorlar. Cezaevi...

Yeni darbe tarihi “Eylül”dü. Sonra “Kasım” diye revize ettiler. Ayakkabısıyla seccadenin üzerinde poz veren rezilin bir gün gelip kendilerini “delik”ten çıkaracağına inanıyorlar.

Cezaevi yönetimlerinin bir zaafı olarak kurdukları haberleşme sisteminden yaydıkları tevatürleri, “Kesin bilgidir... Hoca efendi rüyasını görmüş... Kurtuluyorsunuz...” diye süslemeyi de ihmal etmiyorlar.

Bir defasında Hazreti Yusuf’u getirtmiş, namaz kıldırmışlardı.

“Cezaevine gelmiş” diyordu firari polis şefi, “Arkadaşlar topluca namaza dururken ön safa geçmiş, onlara namaz kıldırmış.”

Bu manyak, daha önce de, hamurlara cinlerin musallat edildiğini öne sürmüştü:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.302 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.082 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.151 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.211 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.658 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar