Mahkemede kıvırmak yok!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı sarayda oturuyor" sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında fezleke düzenledi. 

Ne demişti Kılıçdaroğlu? 

"FETÖ’nün her ayağını ortaya çıkardılar. Baklavacı ayağı, sanayici ayağı, esnaf ayağı, gazeteci ayağı, bilmem ne bilmem ne. Bir şey eksik... FETÖ’nün siyasi ayağı. Bunu söylüyorum mahkemeye de vermiyorlar. Çünkü götürüp delilleri önüne koyacağız.”

İşte Kılıçdaroğlu’nun istediği oldu. Mahkemeye verildi. 

Duruşmada, elindeki “delilleri” tek tek ortaya koymalıdır. 

“AK Parti’de 4 adet bakan, 120-180 civarında milletvekili ByLock kullanıcısı” demişti. 

Bununla kalmamış, bir “kitapçık”tan söz etmişti... Bu kitapçıkta, darbenin Cumhurbaşkanı ve Başbakanının ismi yazıyormuş. 

Bu kitapçığı da “delil” olarak sunmalıdır mahkeme heyetine. 

Bunu yapamıyorsa, birazdan sıralayacağım sorulara cevap vermelidir. 

Hatırlayalım, “darbenin siyasi ayağı” cümlesi, önce HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş tarafından dile getirilmişti. 15 Temmuz'un getireceklerinden memnun olması gereken Demirtaş, darbe girişiminden çok rahatsızmış gibi, “Bu darbenin siyasi ayağının üzerine niçin gidilmiyor?” diye sormuştu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.302 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.082 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.151 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.211 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.658 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar