Jurassic Park darbeyi nasıl gördü?

Ömer Laçiner, “Erdoğan ve AKP iktidarı 15 Temmuz sonrası sürecin şu ilk etabında en kazançlı taraf olarak görünüyor” diyor. 208 kişi öldürülmüş. Meclis binası...

Ömer Laçiner, “Erdoğan ve AKP iktidarı 15 Temmuz sonrası sürecin şu ilk etabında en kazançlı taraf olarak görünüyor” diyor.

208 kişi öldürülmüş.

Meclis binası bombalanmış.

Cumhurbaşkanı’nın kaldığı otele “kamikaze saldırısı” düzenlenmiş.

Sosyalist teorisyen Ömer Laçiner, “at yarışı” yahut “futbol maçı” yorumu yapar gibi, soğukkanlı ve ruhsuz ifadelerle, kimin “en kazançlı” çıkacağını anlatıyor.

Soyadını değiştirsin bu arkadaş; “Üründül” yapsın... Ama Ömer Üründül’e de haksızlık olur. Ömer Üründül dâhil, hiç kimse, bu kadar katı, bu kadar pervasız, bu kadar vicdansız olamaz. (İşbu Laçiner, 7 Haziran seçimi öncesinde, bir FETÖ kanalına çıkıp, yüzde 40’ın üzerinde oy alması durumunda, Erdoğan’ın “demokrasi dışı” yollarla mutlaka indirilmesi gerektiğini söylemiş bir demokrattır.)

Devam ediyor teorisyenimiz: “15 Temmuz darbesinin kim(ler) tarafından nasıl planlandığına ve icra sürecinde nelerin olup bittiğine dair bilgilerimiz şu anda haliyle yetersiz ve muğlak.”

Öyle ya, “haliyle yetersiz ve muğlak...”

Bu darbenin bir FETÖ girişimi olduğunu, tank içinde asker kamuflajıyla ele geçirilen mülaaneci polis adeta haykırıyor ama Ömer Laçiner sosyalistimiz ele geçen bilgileri “haliyle yetersiz ve muğlak” buluyor. 

İcra sürecinde nelerin olup bittiğinden de haberi yokmuş.

Hiç gazete okumuyor Ömer Laçiner sosyalistimiz, hiç televizyon izlemiyor; “icra sürecine” ilişkin ortaya çıkan binlerce belge ve görüntü ona hiçbir şey anlatmıyor; haliyle nelerin olup bittiği konusunda fikir sahibi olamıyor.

Buna da şükretmek lazım...

Başkasının “düşmüşlüğüne” yönelik çirkin ve “pornografik” merakı yüzünden, “Görüntü isterim, görüntü” diye tutturmuş, görüntüyle desteklenmeyen taciz haberlerinin kafadan yalan olduğuna inandırmaya çalışmıştı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.306 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.083 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.152 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.213 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.661 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar