İki soytarı

Refikimiz Sabah, harika bir gazeteciliğe imza attı. “Yeşil” diye inleyen Aydın Doğan’ın, Hilton arazisindeki (bir bölümü “anıt” olarak tescillenmiş) 1056...

Refikimiz Sabah, harika bir gazeteciliğe imza attı. “Yeşil” diye inleyen Aydın Doğan’ın, Hilton arazisindeki (bir bölümü “anıt” olarak tescillenmiş) 1056 ağacı katletmek için rapor hazırlattığını ortaya çıkardı. 

Meseleyi biliyorsunuz:

Lastikçilikten petrolcülüğe, bankacılıktan canlı hayvan tacirliğine, porno yayıncılıktan (bu konuda hüküm giymişliği vardır) müzik yapımcılığına, neredeyse denemediği iş, girmediği sektör kalmamış ve hepsinden de üstün başarılarla ayrılmış Aydın Bey, bir tarihte “otelciliğe” merak sardı, devasa arazisiyle birlikte satışa çıkarılan Hilton Oteli’ni satın aldı.

Gazetecilikten otelciliğe...

İlginç bir irtifa... Daha doğrusu, ilginç bir geçiş.

Neden olmasın.

Farklı iş alanlarında görmeye alışık olduğumuz Aydın Bey’i bir de otelci/turizmci olarak görmek, tanımak, sınamak isterdik. Ben isterdim, ne yalan söyleyeyim... Sık sık en iyi gazeteyi çıkarmakla, en başarılı televizyonculuğu yapmakla övünen Aydın Bey, mutlaka otelcilikte de aynı başarıları tekrarlayacaktı.

Öyle olmadı.

Daha doğrusu, Aydın Bey otelciliği sevmedi... “Bu yaştan sonra otelcilik yapacak değiliz ya” diyordu çevresine ve niyetinin farklı olduğunu anlatıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.306 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.083 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.152 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.213 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.663 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar