Hemen heveslenmeyin gevşekler

Evet, heveslenmeyin... “Ayar” verdiğimi düşündüğünüz ve niyeyse “yağlarınızın eridiğini” ekleme gereği duyduğunuz (ne bitmez kin varmış arkadaş sizde!) o yazarla bir kavgam, bir...

Evet, heveslenmeyin... “Ayar” verdiğimi düşündüğünüz ve niyeyse “yağlarınızın eridiğini” ekleme gereği duyduğunuz (ne bitmez kin varmış arkadaş sizde!) o yazarla bir kavgam, bir çekişmem, bir alıp veremediğim bulunmuyor.

Sadece, “tartıştığı konunun cahili” olduğunu (yani örneklemelerinin yanlış olduğunu) söyledim.

Kimseye bodoslamadan “sen cahilsin” demedim.

Kaldı ki, “cahil” dediğimi ve “fena halde harcadığımı” ileri sürdüğünüz yazar, referandum sürecinde bazı AK Partililerden daha net tavır aldı.

Bu yönüyle, karnından konuşan gevşeklerden ve siyaset hırsızlarından ayrılıyor.

Daha net.

Daha tutarlı.

Kusura bakmasınlar ama (gevşeklerden ve siyaset hırsızlarından söz ediyorum) 17/25 Aralık’tan sonra çok kötü bir sınav verdiler; bugün “Niçin bizi görmüyor?” diye şekvada bulundukları Reis’lerini sattılar, Reis’lerinin harcanmasına göz yumdular, Reis’lerini harcayanlara “içerik” ve “malzeme” ürettiler.

Referandum sürecinde de “hayır” cephesinde yer aldılar, “hayır” için çalıştılar.

Hatırlatmayı görev addediyorum:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.302 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.082 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.151 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.211 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.658 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar