Hayırdır Aydın Bey?

Sizin hayatınız mektup yazarak mı geçecek Aydın Bey? Çok değil, birkaç hafta önce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan tehdit dozu yüksek bir mektup yayınlamış...

Sizin hayatınız mektup yazarak mı geçecek Aydın Bey? Çok değil, birkaç hafta önce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan tehdit dozu yüksek bir mektup yayınlamış, hangi “siyasal/ideolojik pozisyonu” temellük ettiğinizi açıklamıştınız. Açıkça, PKK’dan ve paralel örgütten yana tavır almıştınız.

Bu kez, “tornistan mektubu” geldi.

Hükümete (ve dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a) sesleniyorsunuz.

İyi ilişkiler kurmak istiyorsunuz? Geçmişe sünger çekmek istiyorsunuz. “Yeni bir başlangıç” yapmak istiyorsunuz. Ve anlayış bekliyorsunuz.

Olabilir...

Düne kadar “savaş dili”ni tercih ediyordunuz. Elinizin altındaki medya organlarıyla hükümete (ve bu hükümeti ortaya çıkaran sosyolojiye) karşı amansız bir mücadele yürütüyordunuz.

Seçim, iddialarınızın altını boşalttı.

Daha doğrusu, halk, sizi (ve iddialarınızı) açığa düşürdü.

Sandıktan umut ettiğiniz sonuç çıksaydı daha zalim daha kıyıcı, daha gayrı ahlaki bir yayıncılık tutumunu benimseyecektiniz.

Şimdi barış çubuğu uzatıyorsunuz, “Yeni bir başlangıç yapalım. Hukuk içinde yürüttüğünüz bütün mücadelelere destek verelim” diyorsunuz.

Fakat “inandırıcılık” gibi bir sorununuz var Aydın Bey.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.306 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.083 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.152 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.213 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.663 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar