FETÖ’nün Başbakanı...

Kemal Kılıçdaroğlu, grupta yaptığı konuşmada şöyle bir talepte bulunmuştu: “15 Temmuz’un bir Cumhurbaşkanı, bir Başbakanı vardı. Bu ortaya çıkarılsın."

Bence de çıkarılsın... 

Ki, istikbaldeki darbenin başbakanı kim olacak, anlayabilelim... 

Önce “15 Temmuz’un Başbakanı kimdi?” yahut “kim olacaktı” sorusunun cevabını bulmamız gerekiyor. 

Emine Ülker Tarhan bu soruyu (üstelik dört yıl kadar önce) şöyle cevaplamıştı: “Bir süredir CHP ve cemaat ittifak halinde. Kılıçdaroğlu elinde bir takım tapelerle iki seçim geçirdi. Bunlar yasal dinlemeler de değil. İnternete düşmüş illegal kayıtları sürekli okuyor.”

Evet, Emine Ülker Tarhan bu açıklamayı yaptığında, kendisinin de belirttiği gibi, hepi topu iki seçim dönemini geride bırakmıştık. Sonrasında, dört seçim daha yaşadık. Kılıçdaroğlu bu dört seçim dönemini de “sürekli okumalar”la geçirdi. Ya tape okudu, ya da tape dostluğundan kalma “ezberlerini” tekrarladı. 

Bu “sürekliğin” (bir diğer ifadeyle istikrarın) karşımıza çıkardığı ittifakı konuşmamız gerekiyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.294 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.078 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.150 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.207 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.653 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar