FETO-DAEŞ-PKK! Alfabenin bütün harfleriyle saldırıyorlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Topunuz gelin” demişti... Rezil darbe girişiminden sonra topu birden gelmeye başladı. FETO’süyle, PDY’siyle, DAEŞ’iyle, PKK’sıyla, YPG’siyle, alfabenin bütün harfleriyle...

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Topunuz gelin” demişti...

Rezil darbe girişiminden sonra topu birden gelmeye başladı.

FETO’süyle, PDY’siyle, DAEŞ’iyle, PKK’sıyla, YPG’siyle, alfabenin bütün harfleriyle saldırıyorlar ve otuz yıldır sistematik olarak Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Pomak, Boşnak, Manav, Roman öldürüyorlar.

Düğün dinlemeden, Ramazan dinlemeden, Bayram dinlemeden...

Kadın dinlemeden, çocuk dinlemeden, yaşlı dinlemeden...

Bizi “öldürerek” tüketeceklerini sanıyorlar.

Bizi “tüketemeyeceklerini”, her saldırıdan “kazanarak” ve daha da güçlenmiş olarak çıktığımızı görünce kuduruyorlar.

FETÖ’nün İsrail’de mukim köpeği, darbe gecesi, “Sokaklara dökülmeyin, direnmeyin, darbecilerle pazarlığa oturun; bakın darbeciler harekete geçmek için borsanın kapanmasını beklediler, kapitalist olgunluk gösterdiler, bu olgunluğa uygun davranın” demişti.

Kürt’üyle, Türk’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Pomak’ıyla, Boşnak’ıyla, Manav’ıyla, Roman’ıyla sokaklara döküldük, bizi yok etmek isteyenlere esaslı bir ders verdik, “kardeşliğimizi” pekiştirdik.

Bundan sonra kim “Ama...” derse, bombacının kardeşidir.

Bundan sonra kim “Ama Erdoğan, ama otoriterleşiyoruz, ama içe kapanıyoruz, ama Avrupa kızıyor, Ama Amerika’ya ayıp oluyor” derse, bombacının kardeşi ve ta kendisidir.

Terör ne işe yarar?

Terör, sadece “terör” müdür?

Sadece öldürmeyi, korkutmayı, yıldırmayı mı hedeflemektedir?

İstihbarat uzmanlarını izleyerek şu cevabı verebiliriz:

Evet, terör, “terörist” olarak adlandırılan kişilerin başvurduğu bir “kendi ifade etme yöntemi”, bir siyasal mesaj aracıdır ve bazen öldürmeyi, korkutmayı, yıldırmayı hedeflemektedir ama sadece bu değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.306 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.083 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.151 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.212 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.660 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar