ESMEDYA'yı bırak, iltisaklı patronuna bak!

Kendisini Sokrat zanneden zavallının yazdıklarını okuyor musunuz? Ergenekonsoruşturmaları döneminde tutuklanmıştı da (bu hadiseye en büyük tepki, yine bu satırların yazarından gelmişti)...

Kendisini Sokrat zanneden zavallının yazdıklarını okuyor musunuz?

Ergenekonsoruşturmaları döneminde tutuklanmıştı da (bu hadiseye en büyük tepki, yine bu satırların yazarından gelmişti), çıkar çıkmaz yazdığı kitapta, “Düşündüğüm için beni içeri aldılar. Sokrat da düşünüyordu” gibilerden tuhaf laflar etmişti.

Soner Yalçınisimli “meraklı çocuk”tan söz ediyorum.

Bir aralar “soy-sop” işleriyle uğraşıyordu.

Pornografik bir işti...

Kimin kökeninde ne var, kim ne ölçüde Sabetaycı ya da dönek, kim Yahudilikten tornistan etti? Yalan yanlış bilgilerle bunları faş ediyordu. Hem de, farklılıkların savaş nedeni sayıldığı muhataralı bir dönemde... Bir anlamda, isimlerini faş ettiği kişileri “hedef”e koyuyordu.

Bunu doğru dürüst yapsa, mesele yok...

Sabetay Sevi’den 200 yıl önce doğmuş kişileri bile Sabetaycı ilan ediyordu.

Buna “düşünmek” denirse, evet çok iyi düşünüyordu.

Sadece böyle şeyler düşünüyordu ve kılçık atacak mecra arıyordu.

Sokrat bile bu kadarını düşünememiştir.

Şimdi de, bizim medya grubunun da aralarında bulunduğu hükümet yanlısı medyaya takmış durumda...

Efendim, milli zenginlerimizden Cem Uzan ve Mehmet Emin Karamehmet’ten hileyle alınan gazete ve televizyonların yönetimi şehzade ve damat arasında üleştirilmiş. Peşi sıra bir dizi problem baş göstermiş. Ethem Sancak bırakacakmış da, bırakamamış. Bilal Erdoğan’ın adamları sökün edivermiş. Bir saray kavgasıdır devam edip gidiyormuş. “Pelikancıların” kimleri örtülü olarak hedef aldığına da “şimdilik” girmek istemiyormuş... (Pelikan da nerden çıktı yahu? Ne alakası var konumuzla?)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.296 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.081 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.150 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.210 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar