Cizre yalancısı

"Bu eli silahlı, roketatarlı çocuklar da nerden çıktı böyle? Niye mütemadiyen hendek kazıp duruyorlar, niye yollara mayın döşüyorlar?” diyeceğine “Sonuna kadar savaş” diyor. Bunu...

"Bu eli silahlı, roketatarlı çocuklar da nerden çıktı böyle? Niye mütemadiyen hendek kazıp duruyorlar, niye yollara mayın döşüyorlar?” diyeceğine “Sonuna kadar savaş” diyor.

Bunu diyen Selahattin Demirtaş...

12 Ağustos 2015... Cizre Belediye Başkanı “özerklik” ilan ettiğini söylüyor ve belediyenin iş makinelerini hendek kazmakla görevlendiriyor.

Bu asayişlik ve kamu kaynaklarını terör faaliyetine seferber etme çabası HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

“Cizre’de ne oldu?” demiyor, “Cizre’yi savunan çocuklarımız katlediliyor” diyor.

Sokakları teslim alıp kurtarılmış bölgeler ilan eden YDG-H militanlarının hangi dış düşman tasallutuna karşı bölgeyi savunduğunu açıklamıyor.

Cizre’deki roketatarlı militanların önderi konumunda bulunan bir genç (ilginçtir, soyadı da “Genç” bu genç militanın), uydu telefonuyla PKK televizyonunun canlı yayınına bağlanıyor ve gözyaşları içinde“200-300 kişi burada sıkışıp kaldık, hepimizi teslim alacaklar. Arkadaşlarımız teslim olmak istemiyor... Acil yardım bekliyoruz!” diyor... “Acil yardım ekibi” olarak Eş Başkan Selahattin Demirtaş ve HDP milletvekilleri bölgeye koşuyor.

Sokağa çıkma yasağı bulunan Cizre’ye girip, roketatarlı militanları devletin elinden alacaklar...

Mithat Sancar da orada...

Rakik ve duyarlı Mithat Sancar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.306 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.083 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.152 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.213 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.663 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar