CHP Aydın Doğan’ın arka bahçesi mi?

Ne zaman Doğan Grubu’yla ilgili iddialar gündeme gelse, imdada CHP yetişiyor.  Denilebilirse, “Aydın Doğan’ın arka bahçesi” işlevi gören CHP, lüzum hâsıl olduğunda devreye giriyor ve...

Ne zaman Doğan Grubu’yla ilgili iddialar gündeme gelse, imdada CHP yetişiyor. 

Denilebilirse, “Aydın Doğan’ın arka bahçesi” işlevi gören CHP, lüzum hâsıl olduğunda devreye giriyor ve grubu rahatlatacak mukabil iddiaları seslendiriyor.

Örnek mi?

İsmini cismini ilk kez duyduğum Aykut Erdoğdu adlı şahıs.

Bu şahsa, önceki gece, CNN Türk adlı televizyon kanalında tesadüf ettim. CHP’nin kurmay heyetindenmiş. Zaten ne zaman Aydın Doğan’ın televizyon kanallarını açsam, ya bir HDP’liye, ya da CHP’liye rastlıyorum. Demek ki tarafsız ve bağımsız yayıncılık böyle oluyor... “Sen grubumu rahatlatacak açıklamalar yap, ben de seni Tarafsız Bölge’de ağırlayıp parlatayım.” Ne güzel!

Başlıktaki soruyu, Aydın Doğan için tasarlamıştım. Araya, CHP’li vekil girdi. Sorumu tekrarlıyorum: “CHP, sizin arka bahçeniz mi Aydın Bey?”

Başka sorularım da var.

Bir tarihte, Mehmet Barlas’a bir mektup yollamıştınız. “Kartel patronu” diyenlerden yakınıyordunuz.

Şahsınıza yönelik (suçlamalar demeyeyim de) sorular karşısında bu kadar hassas, bu kadar rakik olduğunuzu bilmiyordum. Duygulu bir mektuptu. Ben de duygulanmıştım. Hele, “Aileler hedef alınmamalıdır” ifadesi gözlerimi yaşartmıştı. Kızlarınıza ve damatlarınıza yönelik iddialara cevap veriyordunuz. Şöyle diyordunuz: “Yayınlarda çocuklar hedef alınmamalıdır. Benim de çocuklarım var. Onlar benim için ne ise herkesin çocukları da onlar için aynıdır. Zaten bir husumet neticesinde herhangi bir insanla veya kurumla uğraşmak, ne şahsi ahlakımıza, ne de meslek ahlakımıza uygun düşer.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.306 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.083 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.152 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.213 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.663 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar