Bu Murat Belge hepimizi asacak

Bir haftayı devirdik. Milletvekilleri mazbatalarını aldılar. Yakında koalisyon turları başlayacak... Bizimkiler hâlâ yok ortalıkta. Elektrikler kesilecekti hani... (Birkaç yerde kesildi yanlış...

Bir haftayı devirdik. Milletvekilleri mazbatalarını aldılar. Yakında koalisyon turları başlayacak... Bizimkiler hâlâ yok ortalıkta.

Elektrikler kesilecekti hani... (Birkaç yerde kesildi yanlış hatırlamıyorsam.)

Kedi trafoya girecekti. “Devreleri” bozacaktı. (Seçim günü, Bahçelievler civarında bir-iki kedi gördüğümü hatırlıyorum. Trafonun civarında sinsi sinsi dolaşıyorlardı. CHP’lilerin cami zannettiği ve üzerine eski usul yapı giydirilmiş trafolar hani...)

Çöpten bol miktarda CHP ve HDP oyu çıkacaktı... (Doğan Medya Grubu görüntülemediği için bilemiyoruz.)

Sandık başında arbede yaşanacaktı. (Doğan Medya Grubu yazmadığı için bunu da bilemiyoruz.)

Ne oldu?

Kedili, trafolu, “çöpten oy çıktı” tezviratıyla süslü yazılarınıza ne oldu?

Bir de, “Sandık her şey değildir” diye ortalıkta gezinen akademisyenleriniz vardı.

Nereye kayboldular?

Diktatör gizli planını devreye sokmuştu. Seçim sonuçları gelir gelmez bir mazarrat çıkarıp “seçimi iptal ediyorum” diyecekti. Bu iş için bir ekip kurmuştu. Paralel yapının trolleri bol keseden sallıyordu, siz de inanıyordunuz.

Kaç gün geçti, o plana ne olduğunu yazmadınız.

Erdoğan neye dayanarak seçimleri iptal edecekti?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.306 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.083 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.153 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.213 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.663 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar