Fetullah Gülen’den nefret eden FETÖ sanığı

İnsanları peşinen suçlu gösterecek, ya da “Suçludurlar, kalan ömürlerini cezaevinde geçirmelidirler” diyecek halimiz yok. Nihayetinde “yargılama” devam ediyor. Savcı iddialarını...

İnsanları peşinen suçlu gösterecek, ya da “Suçludurlar, kalan ömürlerini cezaevinde geçirmelidirler” diyecek halimiz yok.

Nihayetinde “yargılama” devam ediyor.

Savcı iddialarını sıralayacak, “savunma makamı” serdedilen iddialara karşı savunmasını yapacak, hâkim de kararını verecek. Dileriz, hukuku uygun ve adalet duygumuzu zedelemeyecek kararlar çıkar.

Şimdilik bunları söyleyebilirim.

FETÖ’nün medya yapılanması davasında yargılanan gazetecilerden biri, önceki duruşmada, “Seküler bir hayat tarzına sahip olduğunu, dini görünümlü bir yapılanmayla ilişkisinin olamayacağını, ayrıca Fetullah Gülen’den de nefret ettiğini” söylemişti.

Salı günü (yani bugün yapılacak) duruşmada ne s&

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.296 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.081 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.150 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.210 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar