Yine yeni yeniden

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bu hafta 'Yine yeni yeniden' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Yine yeni yeniden... “Her yeri silip süpürüyoruz” cümlesine kendilerini inandırmış durumdalar, hepimizi inandırmaya çalışıyorlar.

- Yine yeni yeniden... Erdoğan’ın mitinglerinin ne kadar da az kalabalık olduğunu gösteren paylaşımlar yapıp “Bu sefer bu iş bitti” diyorlar.

*

- Yine yeni yeniden... AK Parti’den oy tırtıklayacak partilerden medet umuyorlar. Geçen sefer Babacan’ı şişirdikleri gibi bu sefer de Fatih Erbakan’ı gazlıyorlar.

*

- Yine yeni yeniden... “Fakir” ve “cahil” kelimeleri üzerinden halk aşağılaması yapan şımarık ve küstah yorumcular ekranları kaplamış durumda.

*

- Yine yeni yeniden... Konda / Monda anketlerini ortalığa salarak “farkı açtık, Kurum çok geride, acayip öndeyiz” çığlıkları atıyorlar.

*

- Yine yeni yeniden... Kibirli alaycılıklarıyla, ukala laf sokmalarıyla, çok bilmiş edalarıyla “cahil” ve “fakir” diye halk aşağılaması yapıyorlar.

*

- Yine yeni yeniden... Twitter’da zafer çığlıkları atarak seçimin kazanılacağına inanmış durumdalar. Oradan bastırıyorlar da bastırıyorlar.

SEÇİM NOTLARI

İMAMOĞLU’NA YAPILAN KURUM’A YAPILIYOR

KISA bir süre öncesine kadar AK Parti’nin hinterlandında yer alanlar şöyle yapıyorlardı:

İşi gücü bırakmışlar Ekrem İmamoğlu’nun üzerine gidiyorlardı. En küçük bir eksiklikte ortalığı ayağa kaldırıyorlar, sürekli Ekrem İmamoğlu’dan söz ediyorlardı.

*

Yeni durum şöyle:

CHP militanları, işi gücü bırakmış Murat Kurum’da açık arıyorlar. Kaşını kaldırdı, espri yapamadı, sesini yükseltmedi, fazla güldü, çok somurttu falan... Kurum da Kurum. Başka bildikleri bir şey yok.

ERDOĞAN SON GÜNLERDE HANGİ FİLMİ İZLİYOR

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, Yeşilçam’ın efsane filmi Tosun Paşa’nın çok meşhur bir repliğini seçim meydanına taşıdı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu adamlar  Erdoğan’a niye hakaret ediyor Fatih? 28 Nisan 2024 | 1.420 Okunma 23 Nisan’daki Dilan Polat’lı maskaralık nereden çıktı… Tam bir TikTok zihniyeti 27 Nisan 2024 | 996 Okunma Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey 26 Nisan 2024 | 4.635 Okunma Kaldırıp attım o park yerini 25 Nisan 2024 | 6.380 Okunma Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.497 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar