Şu beş yalın gerçeği kafasına vura vura anlatmalıyız Trump’a

GERÇEK BİR: Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yönelik operasyonunu Kürtlere karşı bir operasyon olarak gösterme! Çünkü bu operasyon Kürtlere karşı değil, PKK/PYD’ye karşıdır.

GERÇEK İKİ: Suriye’de kurulması planlanan devleti bir Kürt devleti olarak takdim etmekten vazgeç! Çünkü orada kurulması planlanan devlet bir Kürt devleti değil, PKK/PYD devletidir.

GERÇEK ÜÇ: Türkiye’nin teröre karşı yürüttüğü mücadeleyi, Türkler ile Kürtlerin savaşı olarak görme, gösterme! Çünkü bu Türkler ile Kürtlerin savaşı değil, Türkiye’nin PKK’ya karşı mücadelesidir.

GERÇEK DÖRT: Suriye’de kendinize kara ordusu olarak görüp silahlandırdığınız güçleri “Kürt güçleri” olarak yansıtma! Çünkü siz Kürtleri değil, PKK/PYD’yi destekleyip silahlandırdınız.

GERÇEK BEŞ: İkide birde Türkler ile Kürtler arasında bir düşmanlık varmış gibi, Kürtler ile PKK özdeşmiş gibi konuşma! Çünkü bu yaptığın hem çok büyük bir cehalet, hem de çok büyük bir ayıp. 

 

TRUMP NASIL BİRİ�

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaldırıp attım o park yerini 25 Nisan 2024 | 5.730 Okunma Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.489 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 5.016 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.424 Okunma Bir baba aranıyor 20 Nisan 2024 | 2.297 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar