‘Orada ne işimiz var’ sorusunun cevapları

Azerbaycan’da şöyle bir işimiz var: Aynı dili konuştuğumuz kardeşlerimizin topraklarına bir saldırı düzenlendi. Kardeşlerimiz vatan savunmasında. Bizim de onların yanında olmak gibi bir insanlık görevimiz var. İşimiz budur.

Azerbaycan’da şöyle bir işimiz var:

Aynı dili konuştuğumuz kardeşlerimizin topraklarına bir saldırı düzenlendi. Kardeşlerimiz vatan savunmasında. Bizim de onların yanında olmak gibi bir insanlık görevimiz var. İşimiz budur.

Libya’da şöyle bir işimiz var:

Meşru hükümet, bizi yardıma çağırdı. Davete icabet ettik. Ayrıca meşru hükümetle dünyayı afallatan bir anlaşma imzaladık. Yani çıkarlarımıza da gayet uygun bir sonuç aldık. İşimiz buydu yani.

Doğu Akdeniz’de şöyle bir işimiz var:

“Mavi vatan” diye bir vatanımız var bizim... Ellerinden gelse vatanımıza adım atmamıza bile izin vermiyorlar. Biz de “Orası bizim vatanımız yahu” diyerek gemilerimizi gönderdik. İşimiz böyle bir şeydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Futboldaki gerilim milli güvenliği tehdit ediyor 19 Mart 2024 | 484 Okunma İmamoğlu’na Kuran göstermek 18 Mart 2024 | 5.039 Okunma Galiba bu seçimde 17 Mart 2024 | 2.327 Okunma Şuursuz bir anne hem kendisini hem de oğlunu nefret objesi haline getirdi 16 Mart 2024 | 1.269 Okunma Milletin asabını bozan fotoğraflar 15 Mart 2024 | 3.570 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar