New York’tan iki Trump izlenimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte ABD'ye giden gazeteciler arasında yer alan Hürriyet Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, New York izlenimlerini aktarmaya devam ediyor.

- BİRİNCİ İZLENİM: Beşinci Cadde’deki Trump Tower’ın önünde Trump kılığına girmiş bir adam resmen şov yapıyor. Bayağı da benzetmiş kendini. Gelen geçenin ilgisi çok bu adama. 10 doları bastıran fotoğraf çektirebiliyor kendisine. Trump’a yakışır bir tezgâh kurmuş adam yani. Helal olsun. Trump görse bu adamı, “İşte benim girişimci vatandaşım” diyerek takdîs eder ve 10 doları bastırıp fotoğraf çektirir.

*

- İKİNCİ İZLENİM: Burada tek gündem var: Trump. Taksiye binince taksiciye, kafeye gidince garsona laf arasında sorulan tek soru şu: “Trump kazanır mı?” Sokağın diline kulak verecek olursak, evet, kazanır. Yani geliyor gelmekte olan. Ama ben temkinliyim. Bizim Hakan Bayrakçı, “Trump seçimi alır arkadaş. Üstelik kılçıksız kazanır” demediği sürece asla kesin konuşmam.

TÜRK DOKUMASININ NEW YORK ŞAHLANIŞI

Denizli’den Hoşgör... Erzurum’dan Ehram... Antalya’dan Gılamık... Burdur’dan İbecik... Tekirdağ’dan Karacakılavuz... İzmir’den Keyfiye... Gaziantep’ten Kutnu... Siirt’ten Şal Şepik... Giresun’dan Tamzara...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzninizle Ali Yerlikaya’yı öveceğim biraz 03 Mayıs 2024 | 2.701 Okunma Dua, Arapça ve araba: Erbaş’tan açıklama geldi 02 Mayıs 2024 | 6.529 Okunma Audi A8 ve Ali Erbaş 30 Nisan 2024 | 9.400 Okunma CHP varken İYİ Parti’ye ihtiyaç var mı 29 Nisan 2024 | 3.489 Okunma Bu adamlar  Erdoğan’a niye hakaret ediyor Fatih? 28 Nisan 2024 | 2.942 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar