Muharrem İnce’nin köyünden bildiriyorum

- NASILSINIZ KOMŞULAR: Bangır bangır Muharrem İnce şarkıları çalan seçim otobüsüyle girdik Yalova’nın Elmalık köyüne...Muharrem İnce, “Nasılsınız komşular” diyerek...

- NASILSINIZ KOMŞULAR: Bangır bangır Muharrem İnce şarkıları çalan seçim otobüsüyle girdik Yalova’nın Elmalık köyüne...

Muharrem İnce, “Nasılsınız komşular” diyerek selamladı köylülerini. Otobüs, köy meydanında durdu. Köyün en büyük kahvesinin önünde oturduk.

*

- “HOCAM” DİYORLAR: Muharrem İnce’ye köyde “hocam” diyorlar... Yaşı epey ilerlemiş Fethi Amca ise “Muharrem! Biraz daha bağır Muharrem!” diye gürlüyor. Bazı köylüler ise “Sayın Cumhurbaşkanım” demeye gayret ediyorlar. Çaylar geliyor, çaylar gidiyor.

*

- “İNCE DAYI”: Köyün gençlerinin dilinde ise “İnce Dayı” sözü... Böyle derlermiş Muharrem İnce’ye... Böyle densin istiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.470 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 5.008 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.419 Okunma Bir baba aranıyor 20 Nisan 2024 | 2.296 Okunma Savaş çıksa da kıtlık yaşansa da böyle fiyat olmaz 19 Nisan 2024 | 3.164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar