Muharrem İnce'den bomba açıklamalar

MUHARREM İnce’yi aradım. Daha “Ne oluyor” falan demeden...Başladı seçim manifestosunu açıklamaya...Dedi ki:“Adayım... Kazanacağıma inanıyorum.”Dedi ki:“Cumhurbaşkanı...

MUHARREM İnce’yi aradım.

Daha “Ne oluyor” falan demeden...

Başladı seçim manifestosunu açıklamaya...

Dedi ki:

“Adayım... Kazanacağıma inanıyorum.”

Dedi ki:

“Cumhurbaşkanı yardımcılarını baştan ilan edeceğim: Bir yanıma muhafazakâr bir ismi, bir yanıma milliyetçi bir ismi, bir yanıma bir Kürt’ü, bir yanıma bir Alevi’yi alacağım Cumhurbaşkanlığı yardımcısı olarak.”

Dedi ki:

“Huzur vaat edeceğim. En büyük vaadim huzur olacak.”

Dedi ki:

“Restorasyon süreci başlatacağım. Adım adım hukuk devletine, parlamenter sisteme, kuvvetler ayrılığına geçişi sağlayacağım.”

Dedi ki:

“İlk turda her parti kendi adayını çıkarmalı. Çatı adayıyla olmaz. İlk turda her parti kendi adayını çıkarırsa ikinci tur garanti olur.”

Dedi ki:

“İkinci turda ben kazanırım. Ben Kürtlerden de oy alırım. Benim dokunulmazlık konusunda hangi tavrı koyduğumu Kürtler gayet iyi biliyor.”

Dedi ki:

“Erdoğan’ın karşısında ikinci tura ben kalmazsam Meral Akşener kalırsa... Benim desteğim ona olur. Abdullah Gül kalırsa... Benim desteğim ona olur. Sonuna kadar desteklerim. Miting yaparım.”

Dedi ki:

“Ama ikinci tura ben kalırsam... Onların da beni desteklemelerini beklerim, isterim.”

Dedi ki:

“Seçilirsem Beştepe’de oturmam. Çankaya Köşkü’ne geçerim.”

Dedi ki:

“Beştepe’yi satacağım.”

Dedi ki:

“En büyük hayalim sokakta tek başına yürüyebilen, bisikletiyle dolaşabilen, çevresinde koruma ordusu olmayan bir Cumhurbaşkanı olmak...”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaldırıp attım o park yerini 25 Nisan 2024 | 3.226 Okunma Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.475 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 5.008 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.419 Okunma Bir baba aranıyor 20 Nisan 2024 | 2.296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar