Lafı hiç uzatmadan Meral Akşener olayı

- 24 Haziran’dan önce genel kanı şuydu: Meral Akşener’in toplumda bir karşılığı var! İYİ Parti, biraz da işte bu kanı üzerine bina edildi. Yani İYİ Parti’nin en önemli gücüydü...

- 24 Haziran’dan önce genel kanı şuydu: Meral Akşener’in toplumda bir karşılığı var! İYİ Parti, biraz da işte bu kanı üzerine bina edildi. Yani İYİ Parti’nin en önemli gücüydü Meral Akşener.

*

- Fakat Meral Akşener, 24 Haziran seçiminde kendi adı üzerine bina edilen İYİ Parti’nin bile gerisinde kalınca... Acı gerçek kabak gibi ortaya çıktı: Sanılanın aksine Meral Akşener’in toplumda önemli bir karşılığı yokmuş!


*

- Ne büyük talihsizlik! Ne acı bir sonuç! Ne kapanmaz bir yara! O kadar ki Meral Akşener’in bir daha umut olarak belirme ihtimali söndü bitti, kül oldu. Kısacası 24 Haziran, Meral Akşener’in hazin tükenişinin başladığı tarih oldu.

*

- O günden bugüne uzatmaları oynuyordu Meral Akşener...

*

- Seçim gecesi “Bu sonuçlar üzerine bırakıp gidiyorum” diyerek kıymetli bir tavır ortaya koymaktan kaçınan Akşener, ancak seçimin üzerinden uzun bir süre geçtikten sonra partisinin düzenlediği bir toplantıda bir anlık öfkeyle “bırakıp gidiyorum” deyiverdi.

*

- Bir anlık öfkeyle alınan bu kararın, ne kadar kıymeti olur? Bilmiyorum, bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey var: Bu karar Meral Akşener açısından en hayırlı karardır!

*

- Peki Meral Akşener, bu kararının arkasında durur mu? Bakın, ben işte bundan pek emin değilim... Gaybı ancak Allah bilir ama bana öyle geliyor ki Akşener, “Ben bırakıyorum dedim ama teşkilatlarım beni bırakmadı” falan diyecek gibi!

 

İYİ PARTİ İÇİN ÖNERİM: ÜMİT ÖZDAĞ

- Polemik gücü yüksek...

- Bilinirliği var.

- Birikimi fazla.

- Teşkilatçılığı söz konusu...

- Modern propaganda tekniklerinde mahir...

- Terörü bilir, Kürt sorununu bilir, Suriye’yi bilir.

- Biraz karizması eksik ama telafi edebilir.

- Yaşı nispeten genç...

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz 29 Mart 2024 | 2.983 Okunma Kürt halkına mesaj böyle verilir 28 Mart 2024 | 4.396 Okunma CHP’yi değil DEM’i destekledi diye Leyla Zana’ya saldırmak 26 Mart 2024 | 2.438 Okunma Hakan Fidan Kurum’a destek veremezmiş 25 Mart 2024 | 8.701 Okunma Bütün gözler bu altı kişinin üzerinde 24 Mart 2024 | 2.327 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar