Hasip, Emine Fatma, Sırrı Selahattin Ahmet

İYİ Parti’nin önemli isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu, HDP’ye karşı bugüne kadar yapılmış en sert açıklamalardan birini yapmış.

İYİ Parti’nin önemli isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu, HDP’ye karşı bugüne kadar yapılmış en sert açıklamalardan birini yapmış.
 

Söyledikleri, HDP açısından gerçekten yenilir yutulur cinsten şeyler değil.

*

Tam olarak söylediği şu Ağıralioğlu’nun:

*

“HDP’lilere Selahattin, Sırrı, Hasip, Fatma, Emine isimlerini çok görürüm. Bu adamlara bizimle ortak dünyamıza tekabül eden isimleri çok görüyorum... Ya milletin beraberliğine yürüyün ya da yaptığınız şenaate uygun isimler alın kendinize. Ahmet Türk ismiyle insan milletine fitne olur mu?”

*

Bu sözlere ilk cevap veren HDP’li ise Sırrı Sakık oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM’siz CHP 05 Aralık 2025 | 1.478 Okunma Barzani’nin dangalak karargâh sözcüsü 04 Aralık 2025 | 3.199 Okunma Bu nasıl cellat Özgür Bey 02 Aralık 2025 | 3.953 Okunma Kemal Kılıçdaroğlu hangi işe yarıyor 01 Aralık 2025 | 3.291 Okunma Bakın bu bir trajedidir 30 Kasım 2025 | 1.937 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar