Hangi ilişkilerde araya girilmez

- KARI KOCA İLİŞKİSİ: Karı koca anlaşmazlığında asla araya girmeyin. Barışırlar. Yeniden birbirlerini severler. Siz de yeni sürecin kötü kişisi olursunuz. Kabak sizin başınıza patlar. Aman ha aman.

- ANNE KIZ İLİŞKİSİ: Deniz Akkaya’nın videolarının kışkırtmalarına kapılıp pedagogluk taslamayın. Anne kız ilişkilerinin dinamikleri, her zaman kendine özgüdür. Uzak durmakta fayda vardır. Onlar kendilerini kurtarır olan size olur.

*

- BABA OĞUL İLİŞKİSİ: Bazen araları açılır, bazen birbirlerine atıp tutarlar. Ama son tahlilde çözerler sorunlarını. Araya girmeyin, lüzumsuz işgüzarlıklardan kaçının. Girmeyin araya. Taraflardan birini tutmayın.

*

- YAKIN KANKA İLİŞKİSİ: İki çok yakın kanka, arada küser. Aman bulaşmayın. Barışırlar. Yeni dönemde ilişkilerinin dinamiğini diri tutmak için düşman ararlar. Bir anda kendinizi ikisinin düşmanı olarak bulursunuz.

DURDURAMIYORUZ SÜREKLİ BATIYOR

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan söz ediyorum.

*

- Şık bir veda yapmayı beceremiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı uygarlığının cenaze töreni 26 Temmuz 2024 | 1.682 Okunma Topkapı Sarayı’nın ilk 7’si... İhtişam... Cazibe... Gizem... Kutsallık... 25 Temmuz 2024 | 1.177 Okunma Biden’ın çekilişinin kısa öyküsü 23 Temmuz 2024 | 6.005 Okunma Ne var kardeşim bu fotoğrafta 22 Temmuz 2024 | 4.524 Okunma Marazi hayvan sevgisi 21 Temmuz 2024 | 746 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar