Gelinen son noktada Kılıçdaroğlu’nun durumu

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'ın bugünkü (03.02.2022)'' Gelinen son noktada Kılıçdaroğlu’nun durumu'' başlıklı yazısı.

ÇOK NET: Dönülmez akşamın ufkunda gibi. “Ben Kemal, geliyorum” çıkışından sonra aday olmamasını düşünmek bile istemiyorum.

- DÖRTLÜ DESTEK: Karamollaoğlu, Davutoğlu, Uysal, Babacan... Kılıçdaroğlu, hepsini arkasına almış gibi. Bir tek Akşener’in tavrı gizemli.

- SORU İŞARETİ: Akşener, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına razı olacak mı? Yoksa alternatif bir ismi masaya getirecek mi? Belirsizlik işte burada.

- GALİBA: Tahminimi yazıyorum: Akşener de Kılıçdaroğlu’na evet diyecek galiba. Yoksa Kılıçdaroğlu, ihtiyatı elden bırakmazdı.

- SÜRPRİZİN SÜRPRİZİ: Sonucun sonucu: Adayları Kılıçdaroğlu olacak. Bunun dışında bir gelişme, sürprizin de sürprizi olur.

EKREM İMAMOĞLU NEYİ YAPAR, NEYİ YAPMAZ

- ŞUNU YAPAR: Altılı Masa’nın kendi ismi üzerinde anlaşmasını bekler. Özellikle Akşener’in, ismini masanın gündemine getirmesini ister. Çetin pazarlıkların, kıran kırana tartışmaların ardından kendisinin aday olarak ilan edilmesini arzu eder.

- ŞUNU YAPMAZ: Partisinden istifa edip İYİ Parti’ye geçerek aday olmaz gibi geliyor bana. Hele imza toplayarak bağımsız aday olarak çıkmasına sıfır ihtimal veriyorum. Riskli hareketlerden kaçınır sanırım.

GÜNDEMDEKİ İSİMLERE MÜTEVAZI TAVSİYELER

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP varken İYİ Parti’ye ihtiyaç var mı 29 Nisan 2024 | 161 Okunma Bu adamlar  Erdoğan’a niye hakaret ediyor Fatih? 28 Nisan 2024 | 2.744 Okunma 23 Nisan’daki Dilan Polat’lı maskaralık nereden çıktı… Tam bir TikTok zihniyeti 27 Nisan 2024 | 1.003 Okunma Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey 26 Nisan 2024 | 4.750 Okunma Kaldırıp attım o park yerini 25 Nisan 2024 | 6.388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar