Bazı ünlülerin günlük rutinleri

Sabahları çakralarını açmak için meditasyon yaparmış.

Sabahları çakralarını açmak için meditasyon yaparmış.

MIRANDA KERR :Açılsın çakralar

SABAHLARI çakralarını açmak için meditasyon yaparmış. Sonra 20 dakika yoga yaparmış. Sonra yeşil sebzelerden hazırlanmış smoothie içermiş. (Offf! Çok sıkıldım. Çok bunaldım. Daha fazlasını yazamayacağım.)

VICTOR HUGO: İki çiğ yumurta

ŞAFAK vakti uyanış... Bir demlik taze çekilmiş kahveyle güne başlayış... Metresinden gelen tutkulu mektubu okuyuş... İki çiğ yumurtayı içiş... Ve saatlerce süren yazı maratonunu başlatış.

MARK TWAIN: Sağlam kahvaltı

SABAH sağlam bir kahvaltı yaparmış. Ardından çalışma odasına geçer ve başlarmış çalışmaya... Akşama kadar yazarmış. Öğle yemeklerini atlamak en büyük keyfiymiş. Çalışma odasında rahatsız edilmemek ise en katı kuralı.

RICHARD BRANSON: Uçurtma sörfü

GÜN doğduğunda uyanmak istediği için yatmadan önce perdeleri açık bırakıyormuş. Erken saatlerde ne yapıyor dersiniz? Ya yüzüyormuş ya da uçurtma sörfü yapıyormuş. Bu adam uzaya gitmesin de kim gitsin?

JENNIFER ANISTON: Sabahın köründe...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’na Kuran göstermek 18 Mart 2024 | 5.008 Okunma Galiba bu seçimde 17 Mart 2024 | 2.295 Okunma Şuursuz bir anne hem kendisini hem de oğlunu nefret objesi haline getirdi 16 Mart 2024 | 1.268 Okunma Milletin asabını bozan fotoğraflar 15 Mart 2024 | 3.565 Okunma Kediler yalnız değildir 14 Mart 2024 | 1.512 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar